Versier Nú Vrouwen

Alle Geheimen Om Vrouwen Te Versieren

3 Geile Seks Standjes Voor Een Goed Orgasme

3 geile seks standjes voor een goed orgasmeHet hebben van goede seks is erg belangrijk voor een relatie.

Als de relatie bestaat uit een goede band, maar hele slecht seks, is de kans groot dat de relatie na verloop van tijd over gaat, en dat de seks wordt gezocht bij een ander persoon.

In dit artikel zal ik je drie hele geile standjes vertellen, welke zorgen voor een enorm lekker orgasme voor jullie allebei!

Geil Standje 1: Doggy Style

Een standje wat voor zowel de man en de vrouw heel erg opwindend én lekker is, is de welbekende doggy style. Op zijn hondjes dus!

Dit standje zorgt er voor dat voor de man de eikel goed ‘geraakt’ word, en voor de vrouw een diepe penetratie mogelijk is, die dichtbij de G-spot kan komen.

Vooral als je als man een echte ‘kontenman’ bent, is dit een geil standje. Je hebt namelijk het perfecte zicht op de kont van de vrouw, en je kan zelf het tempo bepalen.

Om in dit standje te komen moet de vrouw op haar knieën gaan ‘liggen’, en de man op zijn knieën gaan zitten, en de vrouw zo vanaf achter de penetreren.

Misschien lukt het niet direct om haar te penetreren, daarvoor moet je even kijken wat voor jullie de goede hoogte is om te gaan zitten.

Geil Standje 2: Cowgirl Standje

Een ander geil standje is de cowgirl positie.

Bij het cowgirl standje zit de vrouw bovenop, en bepaald zij het tempo. 

Doordat de vrouw bovenop zit, heb je als man perfect zicht op haar (hangende) borsten, en kun je daar ook geil aan zitten.

Zoals ik al zei kan de vrouw bij dit standje het tempo geheel zelf bepalen, en dat is lekker voor een vrouw die graag de ‘leiding’ in de slaapkamer heeft.

Ook zorgt dit bij de vrouw voor een diepe penetratie, en kan ze zelf bepalen hoe ze beweegt. Bijvoorbeeld een beetje naar voor en achter met haar heupen, of juist op en neer.

Een erg opwindend seks standje, wat ook zeker weer zorgt voor een goed orgasme!

Geil Standje 3: Het Missionaris standje

Standaard, maar wel heel erg fijn en lekker, is het welbekende missionaris standje. Dit standje is verreweg het meest gebruikte standje, en dat is natuurlijk niet voor niets.

Alhoewel het wel een erg standaard standje is, zorgt dit standje zeker wel voor veel opwinding, en voor een goede stimulans.

Het missionaris standje is simpelweg de vrouw die op haar rug ligt, en de man die daar bovenop ligt, om zo eenvoudig de vrouw de penetreren.

Voor de vrouw is dit standje lekker omdat de penis diep in de vagina kan komen, en voor de man is dit standje ideaal omdat hij zelf het tempo kunt bepalen.

Een erg opwindend standje dus!

Seks God Worden In Bed?

Natuurlijk zijn deze standjes erg geil, en zorgen ze voor een goed orgasme.

Het belangrijkste echter van de seks is dat je elkaar genoeg geeft, en dat je een goede connectie met elkaar hebt. 

Als je echt goed wilt worden in bed raad ik je het eboek “De Revolutionaire Seks Methode ” aan.

In dit eboek staan meer dan honderd technieken in om jouw vrouwelijke partner het seksleven te geven waar ze altijd al van heeft gedroomd.

Ontdek hoe jij jouw vrouw/vriendin vanavond al jouw naam kan laten schreeuwen in genot:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Categorie: Sekstips

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*