Versier Nú Vrouwen

Alle Geheimen Om Vrouwen Te Versieren

De Kracht Van Oogcontact

Man en vrouw hebben oogcontactTijdens het versieren van vrouwen is oogcontact erg belangrijk! Oogcontact straalt namelijk zelfvertrouwen uit, en dat vinden vrouwen woest aantrekkelijk.

Maar hoe maak je nu goed oogcontact?

Hoe laat je via oogcontact zien dat jij seksueel geïnteresseerd bent, en maak je een zelfverzekerde uitstraling?

In dit artikel geef ik je de antwoorden ;).

Vrouwen vinden ogen erg mooi!

Laten we voorop stellen dat vrouwen ogen over het algemeen erg mooi vinden. Als je aan een vrouw vraagt wat ze mooi vinden aan mannen, komen de ogen vaak op de eerste plek.

Maar helaas maken veel mannen hier eigenlijk helemaal geen gebruik van, en kijken ze vrouw vaak niet recht in de ogen, terwijl ik je toch echt aanraad dit wel te doen.

Als ik met een vrouw praat, hou ik continu oogcontact. Misschien dat het een beetje ‘eng’ overkomt als je dit zo leest, maar het werkt wel.

Het straalt zelfverzekerdheid uit!

Het oogcontact straalt namelijk uit dat ik seksueel ben geïnteresseerd, en het straalt ook nog eens zelfvertrouwen uit.

Durf jij iemand lang in de ogen te kijken?

Als iemand het bij jou doet, ben je dan niet onder de indruk dat diegene zo lang in jouw ogen durft te kijken als die met je praat?

Maak hier dus gebruik van, en hou zo veel mogelijk oogcontact!

Mensen zijn nogal gewend dat ze in plaats van recht in de ogen te kijken, langs een vrouw heen, naar het plafond of naar de grond te kijken.

Doe dit dus niet!

Kijk haar recht in de ogen, en praat met haar.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat als je dit doet, je wel een kleine glimlach op je gezicht doet, en niet dat je haar ‘eng’ in de ogen kijkt. Dat kan een beetje creepy overkomen.

Je moet het speels doen.

Ik ken iemand en als die tegen me praat word ik er gewoon een beetje bang van. Hij kijkt namelijk op een beetje ‘dode’ manier naar mensen, helemaal niet met een glimlach of wat dan ook. Ik zou eerder zeggen dat hij een beetje bang door zijn ogen heen kijkt.

Zorg er dus voor dat je een speelse uitdrukking hanteert ;)!

Haal er je voordeel uit

Je kunt er ook je voordeel mee doen tijdens onverwachte stiltes.

Als er onverwacht een stilte valt, lach dan, en kijk haar in de ogen. Dit creëert een zekere seksuele spanning, en dat kun je zeker gebruiken als je niet in de friend-zone wilt belanden (iets waar ik natuurlijk van uit ga).

Als je dus in het vervolg met een vrouw aan het praten bent, maak dan sterk gebruik van oogcontact.

Om het samen te vatten: dit geeft weer dat jij een erg zelfverzekerde man bent, en het creëert nog eens een goede seksuele spanning, wat er voor zorgt dat je niet in de friend-zone komt.

Wil je nog meer tips over het versieren van vrouwen?

Wil je alle geheime technieken leren die er voor zorgen dat jij elke vrouw kunt versieren?

In de gratis versiertips van Vandaag Vrouwen Versieren kun jij leren hoe je vrouwen op een succesvolle manier kunt versieren!

De Beste Dating Geheimen + GRATIS eBoek Download

Categorie: Lichaamstaal

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*