Leuke Weetjes Over Seks

Versier Nú Vrouwen

Alle Geheimen Om Vrouwen Te Versieren

Leuke Weetjes Over Seks

Een man en een vrouw hebben seks.Seks is goed voor van alles, dat kon je hier al wel lezen. Maar er zijn ook leuke en interessante weetjes over seks.

Wist je bijvoorbeeld dat het orgasme van een varken zo’n 30 minuten lang duurt?

In dit artikel zal ik allerlei leuke weetjes over seks vertellen!

Zo heb jij weer een goed excuus om seks te hebben ;)!

Wist je dat je door te zoenen veel calorieën verbruikt? En dat zoenen een goed middel is om af te vallen? Een minuut zoenen is goed voor 26 verbrande calorieën. Als je dat dus een paar minuten op een dag doet, heb je behoorlijk wat calorieën verbrand!

Natuurlijk is zoenen niet alleen goed voor het verbranden van calorieën, het hebben van seks is nog veel beter voor de vetverbranding!

Waar ik in mijn inleiding al verteld had dat het orgasme van een varken zo’n 30 minuten lang is, bij een mens is het record een orgasme van tien seconden! Dat is nogal een verschilletje hé?

Wist je dat het geen fabeltje is dat dikke mannen vaak korte penissen hebben? De onderbuik is namelijk één van de eerste plaatsen waar het vet zich opstapelt, en daardoor kruipt het vet over de basis van de penis, en krimpt die daardoor.

Carrierevrouwen masturberen over het algemeen meer dan huisvrouwen. Een enquete heeft aangetoond dat van de carrierevrouwen zo’n 50% masturbeert. Van de huisvrouwen masturberen er ‘maar’ 21%.

Wist je dat van de vrouwen maar 60 tot 70 procent een orgasme ervaart? Lang niet alle vrouwen hebben dus een orgasme tijdens de seks!

Uit onderzoek blijkt dat de mannen het meest worden vastgebonden voor een ‘leuk potje seks’. Dit komt doordat de meeste mannen vinden dat ze in het leven al genoeg macht hebben, en het daardoor opwindend en relaxt vinden dat ze nu even geen macht hebben.

Van de eerste keer heeft niet iedereen meteen genoten. Van de mannen zegt 14% niet te hebben genoten van de seks, en van de vrouwen is dat zo’n 60%.

Volgens het Playboy Magazine houden vrouwen veel meer van dirty talk dan mannen. Dit komt doordat vrouwen meer van auditieve simulatie houden. Mannen daarentegen houden meer van visuele simulatie.

Ruim 81% van de mannen heeft regelmatig een natte droom. Terwijl vrouwen eigenlijk zelden een natte droom hebben.

Wil je snel in slaap vallen? Heb dan even seks, en na de seks slaap je vaak erg snel. Dit komt doordat het lichaam een speciale stof aanmaakt, waardoor jij sneller gaat slapen ;).

Wist je dat een man zo’n 7200 keer in zijn leven klaarkomt, en dat dat zo’n 2000 keer door de eigen hand komt?

Maar voordat je daadwerkelijk seks met een vrouw kunt hebben, moet je natuurlijk wel eerst een vrouw hebben versierd?

In de gratis versiertips van Jonathan en Oscar wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij de mooiste vrouwen kunt versieren, en daardoor eenvoudig kunt escaleren naar het bed.

Leer alles vanaf het eerste oogcontact tot de seks in de slaapkamer:

De Beste Dating Geheimen + GRATIS eBoek Download

 

Categorie: Algemeen, Sekstips

Je emailadres zal niet gepubliceerd worden. Verplichte velden zijn * gemarkeerd

*